X

Privacy



 

Security Management

Security Awareness

Security Testing

Security Design
 

Sinds 2002

Vest Security Privacy

Iedere organisatie, van groot tot klein, verwerkt gegevens. Gegevens in de breedste zin van het woord, maar wellicht ook (vertrouwelijke) persoonsgegevens. De omgang en verwerking van deze gegevens vraagt een specifieke aanpak. De eerste vraag die gesteld kan worden is: is onze organisatie compliant aan privacy wet- en regelgeving? Met ingang van mei 2018 vervangt de AVG/GDPR de Wet Bescherming Persoonsgegevens en is het uitgangspunt voor het voldoen aan privacywetgeving.

  • AVG
  • GDPR
  • Data Protectie
  • Bescherming Persoonsgegevens
  • Privacy Awareness
  • Incident management procedures
  • Verwerkersregister
  • Privacy Policies
  • CMDB Persoonsgegevens
  • Privacy Management
  • CISO
  • Privacy Impact Assessments / Audits

Vragen voor ons Privacy Taskforce Team?

Bij Vest denken wij graag met u mee. Neem gerust contact met ons op om eens verder te praten.

Kennispartner in Data Privacy

Vest heeft zowel bij non-profit (o.a. gemeenten) als bij commerciële organisaties ruime ervaring met het inrichten van de privacy organisatie en het toetsen van de vereiste privacymaatregelen, en helpt organisaties grip te krijgen op de verwerking en opslag van persoonsgegevens. Vest kan bijdragen aan de uitvoering van de volgende activiteiten:

Security Awareness
Awareness is een belangrijk onderwerp en 1 van de 10 stappen van de Autoriteit Persoonsgegevens om te kunnen voldoen aan de AVG. Vest heeft hiervoor programma’s beschikbaar.
Meer Security Awareness
DPOaaS
Onze medewerkers kunnen ad-interim de rol van Functionaris Gegevensbescherming (Data Protection Officer) op zich nemen. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Meer weten?
AVG nulmeting
Verkrijg inzicht door middel van onze nulmeting. De nulmeting is een uitgebreide toets van de eisen uit de AVG/GDPR en brengt na afloop de verbeterpunten in kaart.
Meer weten?
AVG Toolkit
Voor onze klanten hebben wij een handige AVG Toolkit ontwikkeld met hierin alle informatie en documentatie die u inzicht geven in hoe de AVG van toepassing is op uw organisatie.
Meer weten?
Security Testing
Met onze security- en penetratietesten simuleren we een aanval op uw systemen om vast te stellen of er mogelijkheden zijn om persoonsgegevens te bemachtigen.
Meer Security Testing

Op de hoogte blijven van ons laatste Security Privacy nieuws?

Regelmatig delen onze Business Area Managers nieuws vanuit hun domein van expertise. Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze nieuwsitems? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

 

  • Overzicht AVG-klachten 2018

    Nu 2018 achter ons ligt, kunnen we terugblikken op het jaar waarin de AVG van kracht werd. In dit artikel een overzicht van de privacyklachten die bij de AP binnen gekomen zijn.
    Lees verder
  • Vest - Gold Sponsor ISSA

    Onlangs heeft Vest het golden sponsorschap bij het Nederlandse chapter van ISSA.org weer verlengd. Graag vertellen wij u in dit artikel meer over ISSA Nederland en hoe zij een bijdrage leveren aan het...
    Lees verder
  • Handhaving AVG door Autoriteit Persoonsgegevens

    De Autoriteit Persoonsgegevens lijkt de AVG handhavingsstrategie te volgen die het had aangekondigd eerder dit jaar. Uit publicaties van de AP zien we dat de AP onderzoek doet naar meldingen/klachten ...
    Lees verder