X

Privacy



 

Security Management

Security Awareness

Security Testing

Security Design
 

Sinds 2002

Vest Security Privacy

Iedere organisatie, van groot tot klein, verwerkt gegevens. Gegevens in de breedste zin van het woord, maar wellicht ook (vertrouwelijke) persoonsgegevens. De omgang en verwerking van deze gegevens vraagt een specifieke aanpak. De eerste vraag die gesteld kan worden is: is onze organisatie compliant aan privacy wet- en regelgeving? Met ingang van mei 2018 vervangt de AVG/GDPR de Wet Bescherming Persoonsgegevens en is het uitgangspunt voor het voldoen aan privacywetgeving.

  • AVG
  • GDPR
  • Data Protectie
  • Bescherming Persoonsgegevens
  • Privacy Awareness
  • Incident management procedures
  • Verwerkersregister
  • Privacy Policies
  • CMDB Persoonsgegevens
  • Privacy Management
  • CISO
  • Privacy Impact Assessments / Audits

Vragen voor ons Privacy Taskforce Team?

Bij Vest denken wij graag met u mee. Neem gerust contact met ons op om eens verder te praten.

Kennispartner in Data Privacy

Vest heeft zowel bij non-profit (o.a. gemeenten) als bij commerciële organisaties ruime ervaring met het inrichten van de privacy organisatie en het toetsen van de vereiste privacymaatregelen, en helpt organisaties grip te krijgen op de verwerking en opslag van persoonsgegevens. Vest kan bijdragen aan de uitvoering van de volgende activiteiten:

Security Awareness
Awareness is een belangrijk onderwerp
en 1 van de 10 stappen van de
Autoriteit Persoonsgegevens om te
kunnen voldoen aan de AVG.
Vest heeft hiervoor programma’s
beschikbaar.
Meer Security Awareness
Data Protection Officer
Onze medewerkers kunnen ad-interim
de rol van Functionaris Gegevens-
bescherming (Data Protection Officer)
op zich nemen.

Meer weten?
AVG nulmeting
Verkrijg inzicht door middel van onze
nulmeting. De nulmeting is een
uitgebreide toets van de eisen uit de
AVG/GDPR en brengt na afloop de
verbeterpunten in kaart.
Meer weten?
AVG Toolkit
Voor onze klanten hebben wij een
handige AVG Toolkit ontwikkeld
met hierin alle informatie en
documentatie die u inzicht geven
in hoe de AVG van toepassing is
op uw organisatie.
Meer weten?
Security Testing
Met onze security- en penetratietesten
simuleren we een aanval op uw
systemen om vast te stellen of er
mogelijkheden zijn om persoons-
gegevens te bemachtigen.
Meer Security Testing

Op de hoogte blijven van ons laatste Security Privacy nieuws?

Regelmatig delen onze Business Area Managers nieuws vanuit hun domein van expertise. Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze nieuwsitems? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

 

  • Security On/Off...

    Wij streven naar een zo veilig mogelijke online maatschappij, maar ook offline willen we ons steentje bijdragen.
    Lees verder
  • De ontwikkeling van de Corona app

    Begin april kondigde de overheid aan dat er apps zouden worden gaan ingezet voor het verzamelen van gegevens over de uitbraak van COVID-19. Maar wat betekent de ontwikkelingssnelheid voor de veilighei...
    Lees verder
  • In control tijdens Corona

    Onze wereld is sinds het Corona virus sterk veranderd. In dit artikel gaan we in op de lessen die de Corona crisis ons leert.
    Lees verder