Wil jij graag het verschil maken en je passie voor security in je dagelijkse werk uitvoeren? Voor een bedrijf werken wat al meer dan 15 jaar alleen maar security ademt, en hier een mooie bijdrage aan leveren?

 

Wij zoeken Ethical Hackers

 

Werken bij Vest

Vest is een organisatie waar veel kennis samenkomt. Je krijgt de mogelijkheid je kennis te delen en je verder te ontwikkelen. Dit maakt jou een belangrijke speler binnen een krachtig team. Onze klanten voorzien van een passend advies of oplossing? Daar doe je het voor!

 

Werkzaamheden

Als pentester ben je voortdurend bezig met je vak, het kost je geen enkele moeite om trends te volgen in het security werkveld, waarom? Simpel, omdat het je passie is om alles te volgen en te weten, je bent nieuwsgierig van aard.

Je bent creatief en hebt het doorzettingsvermogen om kwetsbaarheden te vinden en eventueel uit te buiten.

Je hebt kennis van infrastructuren en/of bent in staat om (web)applicaties te bouwen, zodat je weet waar kwetsbaarheden zich kunnen bevinden. De output van een tool is niet genoeg, je bent in staat door jouw eigen kennis en kunde om zelf aanvalspaden op te zetten en te creëren. Je verifieert altijd de resultaten om te controleren of bevindingen juist zijn. Je bent in staat om in heldere begrippen te rapporteren en advies uit te brengen.

 

Wat verwachten wij van jou?


  • Dat je onze challenge kunt oplossen;
  • Passie voor het vakgebied informatiebeveiliging;
  • HBO werk en/of denk niveau;
  • Certificeringen in het vakgebied (of bereidheid die te behalen);
  • Ruime ervaring met security technologieën;
  • Ruime ervaring met zoveel mogelijk (gangbare en minder gangbare) besturingssystemen;
  • Ervaring op het gebied van scripting/programmeren, bijvoorbeeld: BashPythonRubyPHP.NET;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Integriteit, klantvriendelijkheid, ethiek, creatief- en doorzettingsvermogen.

Wat bieden we jou?

Vest is intensief betrokken bij de ontwikkeling van je carrière. Vest biedt je interessante opdrachten die passen bij jouw ontwikkeling en behoeften. Je krijgt de kans om via uitdagende opdrachten te groeien en om bij prominente organisaties te werken. Uiteraard biedt Vest uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Verder is het mogelijk vanuit je rol als Ethical Hacker, mee te draaien in andere projectteams waar hele leuke security opdrachten worden uitgevoerd. Voor meer informatie zie ook onze andere diensten of informeer gerust.

Bij Vest zien we je voor wie je bent. We waarderen ieders specialismen en eigenheid. Je zult veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgen, maar je wordt altijd gesteund door een team van betrokken, enthousiaste en vriendelijke collega’s.

Geïnteresseerd?

Solliciteren of wil je meer weten? Stuur dan je cv met korte motivatie of je reactie naar: 

 

Rolinda Puttenstein
+31 (0) 35 601 1214
office@vest.nl