Vest is een enthousiaste, groeiende onderneming. Een no-nonsense bedrijf, met een open en plezierige cultuur. Ambitie, kwaliteit, succes en plezier zijn vier kernwoorden. Ben jij een enthousiaste security specialist? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Team Vest

Vest professionals vormen een hecht team en vinden onderlinge samenwerking belangrijk. Vest stimuleert haar medewerkers en medewerkers worden aangemoedigd om ook elkaar te stimuleren en inspireren. Regelmatig komt het Vest team samen voor vakinhoudelijke sessies, maar ook voor sociale en ontspannen bijeenkomsten. Vest gelooft niet in een top-down benadering, hierdoor wordt het team intensief betrokken bij het bedrijf en krijgt het de ruimte om ideeën te delen.

 

Ontwikkeling

Vest is intensief betrokken bij de ontwikkeling van je carrière. Op basis van een concreet plan bepalen we samen welke stappen je wilt maken. Uiteraard maken training en opleiding daar een belangrijk onderdeel van uit. Net zoals de zorg voor interessante opdrachten die passen bij jouw ontwikkeling en behoeften.

Op dit moment staan de volgende vacatures open:

Geïnteresseerd?

Solliciteren of wil je meer weten? Stuur dan je cv met korte motivatie of je reactie naar: 

 

Rolinda Puttenstein
+31 (0) 35 601 1214
office@vest.nl

Security Engineer

Wil jij graag verschil maken en je passie voor security in je dagelijks werk uitvoeren? Wil jij samen met collega’s innovatieve ideeën verder ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Security Engineer. 

Lees verder >

Security Officer / Consultant

Wil jij graag verschil maken en je passie voor security in je dagelijks werk uitvoeren? Wil jij samen met collega’s innovatieve ideeën verder ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Security Officer / Consultant.

Lees verder >

Ethical Hacker

Wil jij samen met andere vakidioten innovatieve ideeën verder ontwikkelen? Voor een bedrijf werken wat al meer dan 15 jaar alleen maar security ademt?
Wij zoeken Ethical Hackers.

Lees verder >