ISACA

Opgericht in 1969 als een not-for-profit en onafhankelijke organisatie, organiseert internationale evenementen, publiceert het ISACA® Journal, en ontwikkelt internationale standaarden voor IT-audit en beheers standaarden, die haar leden toelaten vertrouwen en toegevoegde waarde te onttrekken aan informatie systemen. Consultants van Vest zijn lid van ISACA en participeren in het Netherlands Chapter.  In haar dienstverlening gebruikt Vest de normen en richtlijnen van ISACA. Consultants zijn CISA, CISM, CRISC en CGEIT gecertificeerd. Deze certificeringen worden toegekend aan security professionals met minimaal vijf jaar ervaring in IT audit, security management, risk management en IT governance. 

 

IAPP

De International Association of Privacy Professionals is de grootste data privacy community in de wereld. Leden van IAPP hebben toegang tot artikelen en onderzoek. IAPP biedt privacy certificeringen voor privacy professionals en managers.

Consultants van Vest zijn lid van IAPP.  In haar dienstverlening gebruikt Vest hulpmiddelen en richtlijnen van IAPP. Consultants zijn CIPP/IT gecertificeerd (Certified Information Privacy  Professional).  

 

ASIS International

Een vakorganisatie voor professionals in fysieke beveiliging. Met meer dan 38.000 leden wereldwijd biedt ASIS opleidingen, standaarden en best practices. ASIS biedt certificeringen voor security professionals en managers.
Consultants van Vest zijn lid van ASIS en participeren in het Benelux Chapter.  In haar dienstverlening gebruikt Vest de normen en richtlijnen van ASIS. Consultants zijn ASIS PSP gecertificeerd (Physical Security Professional).

 


PvIB

Het PvIB is het kenniscentrum op het gebied van Informatiebeveiliging in Nederland. Het PvIB is het platform waar informatie, kennis en ervaring over informatiebeveiliging wordt verzameld, verbeterd, verrijkt en weer wordt uitgedragen. Het PvIB verenigt alle betrokkenen en geïnteresseerden in het vakgebied Informatiebeveiliging. Consultants van Vest zijn lid van PvIB en participeren in de door PvIB georganiseerde evenementen. En zij publiceren in het PvIB Magazine. 

 


CSA

De Cloud Security Alliance is een organisatie die het gebruik van cloud computing ondersteund met trainingen, White papers en congressen. Vest is lid van de CSA Netherlands Chapter board.

 

 DRI International

DRI is een organisatie voor Business Continuity professionals. Consultants van Vest zijn lid van DRI en gebruiken BCM standaarden in de praktijk. Consultants zijn CBCP en MBCP gecertificeerd en laten daarmee jarenlange ervaring in dit vakgebied zien.

 

 

OWASP

Vest is sponsor van de OWASP Benelux meeting. De OWASP top 10 van webapplicatie kwetsbaarheden is de basis voor penetratietesten bij klanten.

 

 ISC2

ISC2 is bekend van de, alom gerespecteerde, CISSP certificering. Naast een magazine biedt ISC2 haar leden White papers en evenementen.

 

 


ISSA

ISSA is een Amerikaanse vereniging voor security professionals. ISSA biedt haar leden een security magazine, opleiding en evenementen. Vest is sponsor van ISSA NL.

 

 SABSA

SABSA is een open-source security architectuur ontwikkeling en management raamwerk. Enkele consultants van Vest hebben de SABSA foundation certificering behaald.