Vest informatiebeveiliging

Vest is gestart in 2002, toen informatiebeveiliging nog geen echt vakgebied was in Nederland.  Oprichter Marc Hullegie zag echter het belang al van informatiebeveiliging voor een gezonde bedrijfsvoering. Een rol die door de jaren heen steeds belangrijker is geworden voor bedrijven, instellingen en overheden. Vandaag de dag staat security dan ook steeds vaker op de agenda. “Bedrijven nemen tegenwoordig hun verantwoordelijkheid als het gaat om security, dat vind ik een mooie ontwikkeling”, aldus Vest oprichter Marc Hullegie.

Vest team

Vest beschikt over een team van gecertificeerde security adviseurs die onafhankelijk, effectief en zeer pragmatisch te werk gaan. Vest komt snel tot de beste oplossingen omdat er een divers team tot beschikking staat waarbinnen alle benodigde disciplines verenigd zijn. Vest onderscheidt een viertal vakgebieden waarbinnen het team alle kennis en ervaring deelt, bundelt en ontwikkelt.

Vest vakgebieden

Bij Vest draait alles om informatiebeveiliging, als hoofdzaak, niet zomaar als bijzaak.
Vest maakt onderscheid in de volgende vakgebieden:

Meer weten?

Neem contact op met Luc Hullegie, voor meer informatie over Vest en haar diensten.

 

Luc Hullegie
+31 (0) 35 601 1214
office@vest.nl

"Je kunt het beter kraken, als je weet hoe je het moet maken"

Visie Vest

Vest is pionier in informatiebeveiliging. Informatiebeveiliging is niet zomaar een van de vele diensten, security is het kloppende hart van Vest!
Lees meer >

Aanpak Vest

Vest kent een modulaire aanpak op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Middels deze aanpak groeit het volwassenheidsniveau van informatiebeveiliging op een zeer effectieve en kosten beheersbare manier.

Lees meer >

Werken bij Vest

Vest is een enthousiaste, groeiende onderneming. Een no-nonsense bedrijf, met een open en plezierige cultuur. Ambitie, kwaliteit, succes en plezier zijn vier kernwoorden. Ben jij een enthousiaste security specialist? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer >

Een greep uit onze klanten