Vest informatiebeveiliging

Vest is gestart in 2002, toen informatiebeveiliging in Nederland nog geen echt vakgebied was. Gelukkig staat vandaag de dag informatiebeveiliging wél op de agenda van bedrijven en organisaties. Oprichter Marc Hullegie zag het belang al van informatiebeveiliging voor een gezonde bedrijfsvoering. Een rol die door de jaren heen steeds belangrijker is geworden voor bedrijven, instellingen en overheden.

“Bedrijven nemen tegenwoordig hun verantwoordelijkheid als het gaat om security, dat vind ik een mooie ontwikkeling”, aldus Vest oprichter Marc Hullegie.

Vest gelooft in business information governance. Daarin worden maatregelen op architecturale, technische en organisatorische vlakken niet als een bedreiging gezien, maar (als business enabler) geïntegreerd in reguliere bedrijfsprocessen.

Informatiebeveiliging is mensenwerk

Vest ziet mensen niet slechts als gebruiker, maar vooral ook als mensen. Hoe goed informatiebeveiliging ook is ingeregeld en of dit met veel of weinig techniek wordt ondersteund: het blijft mensenwerk.

Onze aanpak

Vest kent een modulaire aanpak op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Door deze aanpak groeit het volwassenheidsniveau van informatiebeveiliging op een zeer effectieve en kosten beheersbare manier. 

Vest maakt onderscheid in de volgende vakgebieden:


Vest team

Vest beschikt over een team van gecertificeerde security adviseurs die onafhankelijk, effectief en zeer pragmatisch te werk gaan. 

 

 

 

Meer weten?

Neem contact op met Luc Hullegie, voor meer informatie over Vest en haar diensten.

 

Luc Hullegie
+31 (0) 35 601 1214
office@vest.nl

"Je kunt het beter kraken, als je weet hoe je het moet maken"

Visie Vest

Vest is pionier in informatiebeveiliging. Informatiebeveiliging is niet zomaar een van de vele diensten, security is het kloppende hart van Vest!
Lees meer >

Aanpak Vest

Vest kent een modulaire aanpak op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Middels deze aanpak groeit het volwassenheidsniveau van informatiebeveiliging op een zeer effectieve en kosten beheersbare manier.

Lees meer >

Werken bij Vest

Vest is een enthousiaste, groeiende onderneming. Een no-nonsense bedrijf, met een open en plezierige cultuur. Ambitie, kwaliteit, succes en plezier zijn vier kernwoorden. Ben jij een enthousiaste security specialist? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer >

Een greep uit onze klanten