Identificatie van assets, kwetsbaarheden, bedreigingen, risico’s, te nemen maatregelen en tegen welke kosten vereist een holistische kijk en aanpak. Security Management is het deelgebied binnen IT Security wat zich bezighoudt met het zo effectief en efficiënt mogelijk organiseren en uitvoeren van dit proces om zo de meest optimale situatie te creëren t.a.v. de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van de kroonjuwelen van organisaties.

 

Vest Security Management

Op het gebied van Security Management biedt Vest de volgende diensten:

Meer weten?

Neem contact met ons op via:

+31 (0) 35 601 1214
office@vest.nl

Management

Security Management is het deelgebied binnen IT Security wat zich bezig houdt met het zo effectief en efficiënt mogelijk organiseren en uitvoeren van dit proces om zo de meest optimale situatie te creëren t.a.v. de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van de kroonjuwelen van organisaties.

Lees verder >

Risk management

Regelmatig komen er security incidenten in het nieuws. Het bewijst de noodzaak om beveiligingsrisico’s inzichtelijk te hebben en hierover ‘in control’ te zijn. Beveiligingsincidenten, datalekken en hacks kunnen organisaties schade toebrengen, zoals reputatieschade of schade aan het klantvertrouwen.

Lees verder >

Governance

Het besturen van informatiebeveiliging is de vrije vertaling van Governance. Het komt er op neer dat het proces informatiebeveiliging binnen de organisatie op diverse niveaus geborgd is en dat alle betrokkenen weten wat er van hen verwacht wordt.


Lees verder >