X

Security Management 

Security Awareness

Security Testing

Security Design
 

Sinds 2002

Vest Security Management

Het borgen van security vereist een integrale aanpak. Niet alleen is zo’n aanpak vereist om hackers buiten de deur te houden en securityincidenten vanuit de organisatie zelf te voorkomen, ook de privacywetgeving kent een aantal belangrijke securityonderwerpen. Het is van belang om de samenhang ervan te kunnen duiden. Zonder inzicht in de belangrijkste (cyber)securityrisico’s voor uw organisatie is het slechts gokken of de juiste beveiligingsmaatregelen zijn geïmplementeerd. Vest helpt u het inzicht te krijgen of u bezig bent met de juiste (cyber)securityvraagstukken. Dit kan bijvoorbeeld door een risicoanalyse uit te voeren. Daarnaast bieden de consultants ondersteuning bij het inrichten van de juiste securitymaatregelen of raamwerken.

 • Security- & privacy management
 • ISMS
 • Security risk management
 • Security & privacy risicoanalyses
 • Threat modeling
 • NIST Cybersecurity Framework
 • Business continuity management
 • Cloud Security
 • (Cyber)security nulmetingen
 • Gecertificeerde security/privacy consultants (o.a. ISC2, ISACA, IAPP)
 • ISO2700x

Vragen voor onze Business Area Manager Security Management?

Bij Vest denken wij graag met u mee. Neem gerust contact met ons op om eens verder te praten.

Kennispartner in Security Management

Onze ervaren consultants vervullen functies uit als onder andere CISO/ISO, security manager, risk manager of analist. Zij sluiten aan op de bestaande methodes, technieken en systemen, of helpen bij het inrichten van een (cyber)security organisatie. Op een agile manier waar van toepassing. We ondersteunen op technisch en organisatorisch vlak, en brengen balans aan tussen preventieve, detectieve en reactieve beveiligingsmaatregelen.

Security Management

Ondersteuning bij het inrichten van een organisatie die bestand is tegen cybersecurity aanvallen en security incidenten. Vest biedt hiervoor verschillende diensten op maat.

Meer weten?
Risk Management

Vest heeft door ISACA gecertificeerde risk managers in dienst. Zij voeren risicoanalyses uit bij klanten of werken als risk analist/manager. Zo biedt Vest ondersteuning aan de organisatie om beveiligingsrisico's inzichtelijk te maken en hierover 'in control' te zijn.

Meer weten?
Cloud Security

Gebruik van clouddiensten vereist duidelijke afspraken over verantwoordelijkheid voor beveiligingsmaatregelen. Vest helpt clouddiensten op een veilige manier in te richten, risico’s te duiden en de juiste maatregelen te nemen.

Meer weten?

Op de hoogte blijven van ons laatste Security Management nieuws?

Regelmatig delen onze Business Area Managers nieuws vanuit hun domein van expertise. Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze nieuwsitems? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.