Uw Information Security Manager is een duizendpoot die alle aandacht kan geven aan zowel beleid als awareness, wet- en regelgeving, incidenten, audits en heeft dan nog zeeën van tijd over om van ieder apparaat of software alle beveiligingsaspecten te kennen en bij te houden? Dan is deze pagina niet voor u bestemd!

Technical Security Manager

De toename (in complexiteit) van applicaties en ontwikkelingen in infrastructuur technologie zijn nauwelijks bij te houden voor een persoon. Bovendien vergt informatiebeveiliging nog vele andere disciplines van uw Information Security Manager.

De Vest consultants en engineers kunnen uw organisatie goed ondersteunen in een rol als Technical Security Manager. Ze hebben ervaring en verstand van de meest voorkomende technologieën en zijn als security specialist een goede sparring partner voor de diverse specialisten binnen uw IT organisatie.

 

Aanpak

Na een intake gesprek waarin een goed beeld wordt gegeven van de omstandigheden en behoefte van uw (IT) organisatie stelt de Technical Security Manager een pragmatisch gericht plan op.

Dit plan zorgt voor een cyclische afstemming met de diverse relevante betrokken van uw IT disciplines en uw Information Security Officer of Manager.

Het plan geeft aandacht aan alle aspecten in de IT lifecycle en de relatie daarvan met informatiebeveiligingsbeleid, standaarden en richtlijnen. Daarbij wordt technisch detail niet ontlopen en er wordt gesproken in de ‘taal’ die ook goed begrepen wordt door de diverse specialisten.

Het ondersteunt uw organisatie in ontwerp, bouw en implementatie, maar ook in opvolging, bewaking en beheer van de diverse IT componenten in uw landschap. Het structureert en stabiliseert het voor uw organisatie noodzakelijk beveiligingsniveau.

Meer weten?

Neem contact met ons op via:

+31 (0) 35 601 1214
office@vest.nl