Vest security consultants en engineers hebben ruime ervaring in ontwerp-, bouw- en implementatieprojecten van informatiesystemen. Daarnaast hebben Vest consultants veel ervaring met security testing. Vest professionals kunnen direct waarde aan uw projectteam toevoegen.

Tijdens het ontwerp wordt direct rekening gehouden met noodzakelijke security componenten, die uiteraard in balans zijn met de bedrijfsdoelstellingen. U wordt niet pas in een laat stadium geconfronteerd met verrassingen door de aanwezigheid van tekortkomingen in de beveiliging. Door tijdig vast te stellen welke security maatregelen het informatiesysteem nodig heeft, is het beter mogelijk uw systeem binnen de planning en budget in gebruik te nemen.

Vest adviseert en participeert in ontwerp- en ontwikkeltrajecten, voor infrastructuren én applicaties.


    Repareren is duurder dan in één keer goed bouwen!

Meer weten?

Neem contact met ons op via:

+31 (0) 35 601 1214
office@vest.nl

Architecture

De wereld kent een aantal grote en beroemde architecten, waarvan de meest bekende ontwerpen vaak in het oog springen. Goede architectuur laat zich echter vooral kenmerken door een gevoel van comfort en veiligheid.

Lees verder >

Infrastructure

Infrastructuur moet het gewoon doen, altijd en overal! Dit vergt een grondig ontwerp van een infrastructuur, met eisen die niet altijd concreet benoemd kunnen worden.


Lees verder >

Application

Duizenden nieuwe Apps en applicaties worden per dag geïntroduceerd. Deze enorme hoeveelheid en de time-to-market druk die op ontwikkelaars van deze applicaties wordt gelegd gaat gepaard met (beveiligings) consessies.

Lees verder >