Sport en spel is voor veel mensen aantrekkelijk. Als er een wedstrijd (en iets te winnen) is, dan wordt vaak deelgenomen. De Online Awareness Quiz maakt gebruik van deze natuurlijke drang om het vaak lastige onderwerp informatiebeveiliging onder de aandacht van uw personeel te krijgen.

Online Awareness Quiz

Medewerkers spelen individueel de online Awareness Quiz en strijden daarbij, samen met hun afdelingsgenoten, naar de eer of toegekende prijzen. De inzet is hun kennis, houding en gedrag op het gebied van het veilig omgaan met informatie(middelen).

De Online Awareness Quiz wordt aangepast aan de voor uw bedrijf relevante aandachtsgebieden en kan in één of meerdere rondes worden gespeeld. De uitslag en classificatie kan direct of later bekend worden gemaakt en desgewenst ook in een rapportage aan het management worden verstrekt. Altijd de privacy van deelnemers respecterend. De onderwerpen hebben zowel een toetsend als lerend effect op de deelnemers.

 


 

Meer weten?

Neem contact met ons op via:

+31 (0) 35 601 1214
 office@vest.nl

Klantcase Security Awareness

De alert online campagne was voor het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) de aanleiding om aandacht te besteden aan de awareness van medewerkers voor informatiebeveiliging. Rond de Alert Online actieweek heeft Vest voor dit ziekenhuis een op maat gemaakte Awareness Campagne samengesteld.
Lees verder >