Vest security consultants houden niet alleen van techniek, maar ook van mensen.
Ze begrijpen heel goed dat je mensen nodig hebt en hoe je ze kunt helpen. Hiermee wordt de investering in middelen volledig benut en wordt een effectieve, plezierige en veilige werkomgeving gecreëerd.

Security Awareness

Het is niet vanzelfsprekend dat iedereen binnen een organisatie zich bewust is van de risico’s van het modern zaken doen en welke rol ze daarin zelf spelen (security awareness). Het veilig omgaan met waardevolle (bedrijfs-) informatie en middelen is een verantwoordelijkheid van elke medewerker. U kunt royaal investeren in technologische middelen om de veiligheid te verhogen, maar wanneer uw medewerkers deze niet (goed) gebruiken blijkt de security van uw organisatie niet veilig genoeg.

Vest organiseert verschillende Security Awareness programma’s met aandacht voor al uw medewerkers.

Security is mensenwerk. Werk met al je mensen aan een passend beveiligingsniveau.

Meer weten?

Neem contact met ons op via:

+31 (0) 35 601 1214
office@vest.nl

Awareness Programs

Het aanscherpen van houding en gedrag van uw medewerkers vraagt om inleving en creativiteit. Zeker als het gaat om onderwerpen die ver van het bed staan, zoals informatiebeveiliging.

Lees verder >

Live Awareness Game

“Wie molt de zaak” is een Live Awareness Game welke op maat voor uw organisatie wordt samengesteld.Lees verder >

Online Awareness Quiz

Medewerkers spelen individueel de online Awareness Quiz en strijden daarbij, samen met hun afdelingsgenoten, naar de eer of toegekende prijzen.


Lees verder >

Mystery Guest

Een Mystery Guest legt niet alleen lekken in de fysieke beveiliging bloot, maar geeft ook inzicht in houding en gedrag van uw medewerkers als het gaat om ‘visite’ van ongenode gasten.

Lees verder >