X

Actueel

Archive by tag: Security TestingReturn
February 2019
Op woensdag 13 februari staat Vest weer als business partner op het IT & Information Security Congres in 's Hertogenbosch. Het thema van het jaarcongres IT Information Security is dit jaar "Anders kijken, is meer zien!" Martijn Snels, projectmanager van het congres IT Information Security legt uit: "Binnen het congresthema "Anders kijken, is méér zien!" doen we een beroep op de creativiteit. Creativiteit gaat over soepel denken, iets van een andere kant bekijken ...
Lees hier verder
January 2019
Onlangs heeft Vest het golden sponsorschap bij het Nederlandse chapter van ISSA.org weer verlengd. Graag vertellen wij u in dit artikel meer over ISSA Nederland en hoe zij een bijdrage leveren aan het informatiebeveiliging werkveld.
Lees hier verder
December 2018
Soms vragen wij bij een security test om beveiligingsmaatregelen uit te schakelen. In dit artikel lees je waarom.
Lees hier verder
Soms krijgen we de vraag om een OWASP top 10 test te doen. Maar die test bestaat niet...
Lees hier verder
October 2018
Het kan heel nuttig zijn om footprinting mee te nemen in een security test. Maar soms kan het ook tijds- en geldverspilling zijn. In dit artikel wegen we een aantal voor- en nadelen van footprinting tijdens security tests tegen elkaar af.
Lees hier verder

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Regelmatig delen onze Business Area Managers nieuws vanuit hun domein van expertise. Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze nieuwsitems? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.