X

Actueel

Archive by tag: TestingReturn
March 2019
Bekijk het How It's Done-fragment waarin Vest-oprichter en directeur Marc Hullegie aan het woord is.
Lees hier verder
Op zaterdag 16 maart om 17h00 zal Vest te zien zijn in het RTL Z televisie programma How it's Done.
Lees hier verder
February 2019
Als Vest zijnde blijven wij graag in contact met ons netwerk. Naast het persoonlijke kopje koffie zijn wij daarom ook te vinden op Linkedin.
Lees hier verder
Op woensdag 13 februari staat Vest weer als business partner op het IT & Information Security Congres in 's Hertogenbosch. Het thema van het jaarcongres IT Information Security is dit jaar "Anders kijken, is meer zien!" Martijn Snels, projectmanager van het congres IT Information Security legt uit: "Binnen het congresthema "Anders kijken, is méér zien!" doen we een beroep op de creativiteit. Creativiteit gaat over soepel denken, iets van een andere kant bekijken ...
Lees hier verder
January 2019
Onlangs heeft Vest het golden sponsorschap bij het Nederlandse chapter van ISSA.org weer verlengd. Graag vertellen wij u in dit artikel meer over ISSA Nederland en hoe zij een bijdrage leveren aan het informatiebeveiliging werkveld.
Lees hier verder
December 2018
Soms vragen wij bij een security test om beveiligingsmaatregelen uit te schakelen. In dit artikel lees je waarom.
Lees hier verder
Pagina 1 van 2 EersteVorige [1]

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Regelmatig delen onze Business Area Managers nieuws vanuit hun domein van expertise. Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze nieuwsitems? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.