Voor veel horecaondernemers is cybercriminaliteit een ver-van-mijn-bed-show. Toch maakt de toenemende automatisering in de horeca ondernemers kwetsbaar voor cybercriminelen.
Vest specialist Marcel van der Wal zet de belangrijkste risico's voor horecaondernemers op een rij:
Lees het volledige artikel en alle risico's in Misset Horeca
Wil jij graag verschil maken en je passie voor security in je dagelijks werk uitvoeren? Wil jij same...
Wij streven naar een zo veilig mogelijke online maatschappij, maar ook offline willen we ons steentj...
Consultant Marcel van der Wal zet 7 tips op een rijtje die bijdragen aan betere informatiebeveiligin...
De mogelijke effecten van het lekken van gevoelige gegevens kunnen inderdaad tegenwoordig flink verg...
De “nieuwe” wet Algemene Verordening Gegevensbescherming bestaat al enige tijd en voor veel organi...
Iedere beheerder heeft (als het goed is) gehoord van hardening. Door services uit te schakelen en st...
Regelmatig delen onze Business Area Managers nieuws vanuit hun domein van expertise. Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze nieuwsitems? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.