Nieuws

Data Beschermen

Geschreven door Raoul Ripmeester

9-7-2018
Wat de AVG met sceurity design te maken heeft en hoe we daar concrete maatregelen voor aan kunnen wijzen. Lees hierover verder.

Trend: hardware kwetsbaarheden

Geschreven door Daan Vellinga

2-7-2018
Recent zijn er twee nieuwe varianten van Spectre en Meltdown gepubliceerd. Kwetsbaarheden waar veel systemen aan lijden worden regelmatig bekend gemaakt. Om de zoveel tijd zit er een praktisch toepasbare aanval bij. Dat maakt zo'n bekendmaking dan "een grote". Spectre en Meltdown zijn echter bijzonder omdat ze in een "categorie" van kwetsbaarheden vallen waar we de afgelopen jaren niet zo vaak praktisch tegen aan liepen: kwetsbaarheden in hardware.Lees meer hierover.

Laat een hack of datalek niet je vakantie verpesten

Geschreven door Marcel van der Wal

27-6-2018

We zijn ons op vakantie al jaren bewust van de gevaren van zakkenrollers, maar zijn wij ons er ook van bewust van de gevaren van Informatie verlies?
Ga veilig op vakantie en houd je informatie veilig bij je, volg de gouden regels. Lees hier verder.

AVG | een maand later

Geschreven door Kees Mastwijk

25-6-2018

Het is nu een ruime maand na de invoering van de AVG/GDPR. Velen zijn nog druk met het implementeren van de benodigde maatregelen, anderen zetten de puntjes op de i. Is de AVG storm gaan liggen? Lees hier meer over onze kijk hierop.

Eat, sleep, learn..... repeat

Geschreven door Ernst de Rijk

8-5-2018
De “nieuwe” wet Algemene Verordening Gegevensbescherming bestaat al enige tijd en voor veel organisaties is de aanpassing van deze wet- en regelgeving gelukkig geen verassing. Het op een adequate manier van verwerken van persoonsgegevens zit bij dergelijke organisatie reeds verwerkt in de dagelijkse manier van werken. Toch zijn er voldoende organisaties pas gaan reageren nadat duidelijk werd dat de Autoriteit Persoonsgegevens sancties kan opleggen. Lees hier verder.
12345678910Last

Nieuwsbrief

 

Blijf op de hoogte van de laatste security ontwikkelingen door je nu in te schrijven voor de Vest nieuwsbrief!


Ja, ik wil die nieuwsbrief!


 


Security 15 Minutes Live

Met Marc Hullegie

IT Tomorrow

met Marc Hullegie